Reviews


4 stars after 179 reviews
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hier zijn we weer, ieder half jaar zeg ik eens goed mijn gedacht!! Alleen…..deze keer kunnen we kort zijn, ik zou niet weten wat er beter zou kunnen? En die enkeling die zegt….”ik vind de taco’s in Mexico toch beter” Dat kan goed zijn maar je zit hier aan het Vanbeverenplein en niet op de top van de Palenque tempel (en ja, ik ben er al geweest) Maw meer dan lekker, heel vriendelijk, alles wat een gezonde take away moet zijn! Bravo gasten! Tot binnen een half jaar, alst God belieft. 8/4/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat iets teveel kaas in de buritto 7/4/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Denk de saus te missen op mijn burrito. Ook was de burrito al effe klaar voor het afgesproken en moest hij opgewarmd worden. Ik heb het liever vers 6/10/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
meer rijst dan vlees en groenten , maar anders wel lekker en vriendelijk 6/6/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering. Mooi op tijd. Gebeld omdat er een ingrediënt niet voorradig was. Perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en correct geleverd. Vorige keer zat een foutje in de levering. Werd nu gecompenseerd met extra portie en drankje. Klasse ! 5/19/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Steeds opnieuw tevreden! 5/17/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten koud bij levering... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/21/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Take away verpakking kan duurzamer gemaakt worden! En op de website kan je niet meer online betalen? 4/18/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en steeds op tijd geleverd ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al enkele keren gehad dat het eten niet meer voldoende warm was en dat de wachttijd langer is dan voorzien...steeds lekker maar soms te koud.. 4/4/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker! 3/31/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet alles van bestelling gekregen. 25min te laat geleverd. Wel met frisdrank gekregen omdat ze te laat waren. 3/12/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel geleverd ! 3/5/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het is was de eerste keer dat we bestellen op zaterdagavond en blijkbaar is het dan heel druk. Uiteindelijk heeft het leveren dubbel zo lang geduurd als normaal. Gezien ons eten (gelukkig) nog net warm genoeg had toen het toe kwam, liepen ze ook al achter bij het maken van het eten. Maar ons werd enkel verteld dat de levering vertraging opliep. Ik denk dat duidelijke en eerlijke communicatie hier de oplossing is: als je op voorhand merkt dat de geschatte tijd op de website niet haalbaar is, geef het dan op voorhand al mee zodat ik mijn verwachting kan bijstellen. De website werd ook niet upgedate trouwens: ik denk dat mijn bestelling nog altijd de status heeft "Wordt bereid". Dat zorgt alleen maar voor frustratie. Ofwel geef je deze gedetailleerde info niet ofwel zorg je dat ze klopt. Dat laatste is uiteraard de beste optie. Als je onderweg merkt dat de levering langer gaat duren dan verwacht, contacteer dan de klant op voorhand in plaats van de klant 3 keer te moeten laten bellen omdat elke nieuwe beloofde timing niet werd gehaald. Eerlijkheidshalve: het eten is best ok en een zeer goed alternatief voor andere take-out. Dus als je de drukte wat beter leert opvangen en duidelijker communiceert kan dit een echt succesverhaal worden. Misschien even een vergelijking met je concurrentie: als je afhaalchinees bestelt dan is de wachttijd gemiddeld 30 minuten + levertijd. Dus als je effectief kan leveren in 45 minuten (in plaats van in 90 minuten) dan ben je een goed alternatief. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles aangebrand 1/28/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
om 17u15 besteld. Om 18u45 geleverd. Zompig en kou eten gekregen. 1/24/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling meer dan 2u onderweg … nog steeds niets ontvangen, telefonisch is Noord niet bereikbaar … een vriendelijke dame van Zuid vertelt dat het druk is, maar dat levering nog komt … ik ben benieuwd ;-((( mag met een stevige compensatie 1/22/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mail gestuurd ivm met plastic wrapper die nog op de burger zat. Verwacht antwoord 1/21/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kon niet online met mijn bankkaart betalen bij mijn bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn Eindejaar! 12/30/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel later geleverd dan was voorspeld 12/22/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry, maar ik kan niet anders dan een negatieve review geven. Om 18u16 de bestelling geplaatst met de vraag om te leveren tussen 19u en 19u15. Om 19u40 proberen bellen om te vragen waar de bestelling blijft. Tussen 19u40 en 19u55, tijdens het proberen bellen, een mail geschreven en verstuurd om 19u55 om de bestelling te annuleren, want ik had geen tijd meer om het op te eten want ik moest dan naar het werk vertrekken. Om 20u05 kwam de bestelling aan. Ik weigerde de bestelling. Ik deed mijn beklag bij de koerier en die zei dat ik voor klachten moest bellen terwijl ik net 15 minuten geprobeerd had en niemand aan de lijn kreeg. Telkens een bandje dat ik de zoveelste in de wachtrij was. 12/10/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburger aangebrand en quesadilla beetje te zout 11/29/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld om 19.04 Bestelling , onvolledig geleverd, na 5 telefonische contacten, om 21.15, terwijl de voorziene levertijd max 45 minuten zou zijn !! Hamburgerbroodje, langs beide zijde verbrand, en het geheel koud !!! Taco´s ontbraken bij levering maar wel aangerekend !!! Zeker geen aanrader !!! 11/27/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag de mogelijkheid om online te betalen ipv cash bij levering 11/13/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/11/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Bezorging was ruimschoots op tijd maar dat was ook het enige positieve. Het eten was erbarmelijk: redelijk aangebrand, weinig vulling in de chili con carne quesadillas en het ontbrak aan goede kruiding. Ook de guacamole zat niet bij de bestelling. Ik vind het geen aanrader. 11/10/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een burrito met kip bestellen en een met gehakt krijgen is niet wat ik verwacht had, maar desalniettemin was de burrito zeer lekker. Snel geleverd met de keuze zsm. 11/6/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/4/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Van in het begin van Noord ben ik al vaste klant en keer op keer kan ik rekenen op een perfecte, snelle service. Vergeleken met sommige andere take aways is de foutenmarge zo goed als nul en dat wil toch wat zeggen! Ik neem er bijna altijd de quesadilla met chili con carne en dit verschillende keren per week met als speciaal verzoek dat de deeg extra goed gebakken moet zijn en zelfs daar houden ze rekening mee…….top! Enige raad die ik zou geven is om het mogelijk te maken om bij bestelling met thuislevering, Bancontact mogelijk te maken, maar dan ook weer, de prijzen vallen zo goed mee dat iedereen wel ergens wat kleingeld in huis liggen heeft. Ik heb onlangs gehad dat ik een bestelling doe en letterlijk 20 minuutjes later stonden ze al voor mijn deur, wie doet hen dat na? Akkoord, ik woon in de buurt maar dan nog. Ik zou dus weer kunnen zeggen (want om de zoveel maanden schrijf ik een verslagje en moest het niet goed zijn, eerlijk…….ik zou het eerlijk schrijven, ik ken die mensen alleen van af en toe in de zaak te zien dus waarom zou ik schrijven dat het zo fantastisch is, mocht dat niet waar zijn?) ik kan dus alleen maar zeggen doe zeker zo verder, en hopelijk zien we binnen enkele jaren in iedere stad een Chapo’s.. Een tijd terug kon ik door omstandigheden enkele weken niets eten van bij hen en eerlijk, ik kreeg verdorie bijna afkick verschijnselen! Kortom superzaak waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen, proficiat! Erwin Claes 10/30/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website: je zou verwachten dat als je een schotel bevestigt, die automatisch in de winkelwagen terecht komt, wat niet het geval was. Kwaliteit: volgens mij is chili con carne geen pastasaus :-( Bezorg service was super: zeer snel en super vriendelijk! 10/25/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De service en kwaliteit waren allebei zeer goed. Het gebruiksgemak van de website is jammer genoeg wat minder. De opties staan nogal door elkaar en de overdaad aan selectievakjes is niet zo overzichtelijk. 10/23/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gewoon geleverd op 20 minuten klasse 10/14/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
we moesten terugkeren want 1 van de bestelde artikelen was er niet bij (maar wel betaald). Ik kon niemand telefonisch bereiken ! 10/5/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ons eten was meer dan een uur later dan voorzien, en ruim meer dan 2 u na bestelling. Ook vorige keer was het veel te laat. Hadden we geweten dat het zo lang zou duren hadden we niet besteld gisteren. Nu wellicht lang niet meer, want we kunnen er niet op betrouwen. De kinderen lagen hierdoor veel te laat in bed en hebben nauwelijks nog gegeten wegens te moe. 10/2/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 uur na bestelling telefoon gekregen dat alles op was en dat onze bestelling werd geannuleerd ... 10/2/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mocht iets warmer zijn. Voor de rest super lekker en super service. 9/21/2021
Chapo's Noord Frans van Ryhovelaan 312 092789000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Chapo's Zuid 4 stars after 1477 reviews
Chapo's Zuid